Jump to content
flatpack

Forum is very slow

Recommended Posts

I'm struggling to get on here and poms in Oz. If I use my iPad or Mac with safari or chrome then it times out or is very slow.

Its only these two sites, anyone got any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No idea as i'm a technophobe. Rob (owner and the one whose more knowledgeable) is on his way to the US

Share this post


Link to post
Share on other sites

Funnily enough Ali I cannot get into PIO at all today - I get a message that I am trying to log onto a site that has been reported as "Deceptive"! Really weird. I don't know if there is a problem with PIO or whether it is my anti-virus program doing it's job. Haven't time to investigate as I am off out now for the day, but will look into it later. Is anyone else having this issue???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Funnily enough Ali I cannot get into PIO at all today - I get a message that I am trying to log onto a site that has been reported as "Deceptive"! Really weird. I don't know if there is a problem with PIO or whether it is my anti-virus program doing it's job. Haven't time to investigate as I am off out now for the day, but will look into it later. Is anyone else having this issue???

 

Think Kate said it was Hacked - they've landed in the US now and Rob has been sorting it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×